رتبه قبولي رشته مامايي در كنكور سراسري روزانه
رتبه رشته مامايي براي قبولي دانشگاه روزانه؟
درآمد رشته مامايي به صورت ماهيانه ؟
دروس رشته مامايي در دانشگاه ؟
كتاب هاي رشته مامايي ؟
سوال پرتكرار: رشته مامايي بهتر است يا پرستاري ؟
حداقل رتبه لازم براي قبولي در رشته مامايي كنكور سراسري 97 ؟(آخرين رتبه قبولي رشته مامايي)
ادامه تحصيل در رشته مامايي به چه صورت است ؟
و..؟؟
در اين مقاله سعي بر اين داريم كه به سوالاتي كه داوطلبان رشته مامايي در ذهن داشتند و با مشاوران مشاوره تحصيلي درخت دانش تماس گرفته اند به طور مفصل پاسخ دهيم .
آخرين رتبه قبولي رشته مامايي كنكور سراسري 97
در ادامه به آخرين رتبه قبولي رشته مامايي دانشگاه سراسري مي پردازيم.
توجه: درصدهاي آخرين نفر قبولي زير براي سال 95-96 مي باشد و قبولي داوطلب در نيمسال دوم تحصيلي بوده است.
رتبه در منطقه يك 9088 براي قبولي رشته مامايي دانشگاه علوم پزشكي جيرفت مي باشد، رتبه در منطقه يك 8216 براي قبولي دانشگاه تربت حيدريه مي باشد، رتبه در منطقه يك 7895 براي قبولي رشته مامايي دانشگاه علوم پزشكي بم است .
رتبه در سهميه منطقه دو 24315 براي قبولي رشته مامايي دانشگاه علوم پزشكي شاهرود مي باشد
رتبه در سهميه منطقه سه 19655 براي قبولي رشته مامايي دانشگاه علوم پزشكي زابل مي باشد.
براي اطلاعات بيشتر رتبه كافي براي قبولي رشته مامايي كنكور سراسري 97 و مشاوره انتخاب رشته كنكور سراسري مامايي و ظرفيت دانشگاهها و .. مي توانيد با مشاورين مجرب درخت دانش با شماره گيري 9099072943 (بدون گرفتن كد و از طريق تلفن ثابت) تماس حاصل نماييد.
[caption id="attachment_513" align="aligncenter" width="300"] رشته مامايي[/caption]
ادامه تحصيل رشته مامايي
رشته مامايي در مقطع كارشناسي و كارداني شامل گرايش خاصي نمي باشد ولي بيشتر جنبه عمومي دارد .اما در مقطع كارشناسي پس از فارغ التحصيلي مي توانند در مقطع ارشد ادامه تحصيل دهند .رشته هاي مقطع كارشناسي ارشد عبارتند از رشته تكنولوژي آموزشي در علوم پزشكي و رشته ژورناليسم پزشكي و برنامه ريزي يادگيري الكترونيكي در علوم پزشكي و تاريخ علوم پزشكي و اكولوژي انساني و آموزش پزشكي و رشته رفاه اجتماعي و رشته ژنتيك انساني و رشته زيست فناوري پزشكي و رشته مديريت خدمات بهداشت درماني و رشته نانو تكنولوژي پزشكي و رشته مشاوره در مامايي و رشته انفورماتيك پزشكي و رشته اقتصاد بهداشت و رشته ارزيابي فناوري سلامت و رشته اپيدميولوژي و رشته مامايي و رشته مهندسي پزشكي ادامه تحصيل دهند . دو گرايش آموزش مامايي و گرايش بهداشت مادر و كودك مي باشد .
رشته مامايي يكي از زير گروه هاي علوم پزشكي است كه نقش درمانگري و مراقبتي و آموزشي و تحقيقاتي و حمايتي دارد .فردي كه دوره ي مامايي را مي گذراند و توانايي لازم را در پيشگيري شرايط غيرطبيعي احتمالي در كودك و مادر كسب مي نمايد قادر به مراقبت از طفل و نوزاد مي باشد .چنين فردي قطعا مي تواند در ارائه خدماتگستردهبهداشتيو ماماييجهتتأمينسلامتمادرانو كودكانجامعهاسلاميايرانبسيار مفيد واقع شود .افرادي كه فارغ التحصيل رشته مامايي مي باشند مي توانند وارد بازار كاري شوند .زمينه هاي شغلي موجود براي فارغ التحصيلان رشته مامايي عبارتند از زايشگاه ها و بيمارستان ها و مراكز بهداشتي و درمانگاه ها مي باشند.
شما مي توانيد با شماره 9099072943 بدون كدگيري از طريق تلفن ثابت با مشاوران مجرب درخت دانش و باتجربه درخت دانش تماس گرفته و آينده تحصيلي و شغلي خود را با راهنمايي هاي مشاوران درخت دانش هموار سازيد.
مشاوره تحصيلي رشته مامايي درخت دانش
براي دريافت مشاوره تحصيلي رشته هاي پيراپزشكي، انتخاب رشته كنكور 97، اطلاع از شرايط تحصيل در خارج از كشور اين رشته ها ، رشته هاي پزشكي و پيراپزشكي بدون كنكور مي توانيد با مشامورين مجرب درخت دانش تماس حاصل نماييد.
راههاي ارتباطي با مشاوران مجرب درخت دانش
كانال تلگرام: http://t.me/derakhte-danesh
اينستاگرام: سامانه مشاوره تحصيلي درخت دانش
برچسب: رتبه قبولي رشته مامايي در كنكور سراسري روزانه،