شرايط انتخاب رشته تجربي در نهم
شرايط انتخاب رشته تجربي در نهم
دغدغه بسياري از دانش آموزان سال نهم انتخاب رشته در يكي از رشته هاي علوم تجربي، انساني، رياضي و فني حرفه اي است.
ما به شما چند توصيه مي كنيم تا انتخاب رشته معقولانه تري داشته باشيد تا بتوانيد آينده اي كه دوست داريد را با تحصيل در آن رشته بسازيد. اولين و مهمترين قدم، اولويتبندي در علاقهتان است. تكليفتان را با خودتان مشخص كنيد ببينيد در آينده ميخواهيد چه كاره شويد؟ ببينيد از خواندن چه درسهايي لذت ميبريد؟ ببينيد در كدام رشته ميتوانيد بهترين باشيد؟ دومين قدم، وضعيتتان در درسهاي مربوط به رشتهي مورد علاقهتان است. اگر به رشته تجربي علاقه داريد، وضعيتتان در درس علوم و رياضي چگونه است؟چگونه انتخاب رشته كنيد؟
با پدر و مادرتان مشورت كنيد و در آخر رشته مورد نظرتان را انتخاب كنيد.
زمان انتخاب رشته در پايه نهم
در خرداد ماه و پس از پايان سال تحصيلي دانش آموزان پايه نهم مي توانند فرم هاي هدايت تحصيلي را از مدارس تحويل گرفته و شرايط انتخاب رشته تجربي در نهم را بپرسند و اقدام به انتخاب رشته دبيرستان كنند.
شرايط ورود به رشته تجربي چيست؟
از جمله شرايط ورود به رشته تجربي اين است كه مجموع سه نمره پذيرفته شده خرداد يا شهريور هر يك از درس هاي رياضي و علوم تجربي، در سه پايه در دوره متوسطه اول بدون ضريب كمتر از ۴۲ نباشد. نمره درس رياضي و علوم تجربي در سه سال دوره متوسطه اول با ضريب ۳ محاسبه مي گردد. مجموع نمرات دروس مرتبط با رشته در سه سال دوره متوسطه اول با در نظر گرفتن ضريب هر يك از دروس حداقل ۲۵۲ باشد. يعني به عبارت ديگر چنانچه نمرات هر درس را در ضريب آن جمع نماييم و حاصل جمع آن را بر تعداد دروس مرتبط با رشته تقسيم نماييم معدل لازم براي انتخاب رشته تجربي حداقل ۱۴ باشد. در كل بايد اطلاعات كاملي كسب كرد كه با چه نمره هايي انتخاب رشته نمود؟
انتخاب رشته تجربي
رشته تجربي پايه و اساس تحصيل در رشته هاي ارزشمندي چون :
زيست شناسي، پزشكي، دندانپزشكي، پرستاري، فيزيوتراپي، بينايي سنجي، اتاق عمل، تغذيه، بهداشت، كشاورزي، داروسازي و شيمي و … است .
دانش آموزاني كه علاقمند به تحصيل در اين رشته مي باشند بايستي با بررسي ويژگيها،توانائيها و علاقه خود و سپس مطالعه شرايط ورود به اين رشته آن را انتخاب نمايند دروس رشته تجربي براي اينكه اطلاعات كافي از رشته انتخابي خود به دست آوريد، لازم است بدانيد چه درسهايي در اين رشته تدريس مي شود. براي موفقيت در رشته تجربي قوي بودن در درس هاي علوم تجربي دوره راهنمايي و علوم زيستي، رياضي و شيمي دبيرستان از اهميت خاصي برخوردار است. دانش آموزاني كه به ساختمان بدن موجودات زنده علاقه مند هستند و از مطالعه طبيعت ( گياه، جانوران و محيط زيست) لذت مي برند، مي توانند در اين رشته موفقيت به دست بياورند. يادگيري مطالب زيست شناسي نياز به حافظه قوي دارد يعني دانش آموز بايد بتواند بسياري از موضوعات دانش زيست شناسي را در ذهن تجسم نمايد و به خاطر بسپارد.
درس اصلي اين رشته (زيستشناسي) با آموزش مفاهيم جذاب و طرح سوالهاي چالشي در كنكور، طرفداران زيادي را به خود جذب كرده و تعدادي از دانشآموزان به دليل علاقه وافر به اين درس، مجذوب رشته تجربي شدهاند.
دروس تخصصي رشته تجربي:
زمين شناسي – رياضي – زيست شناسي – فيزيك – شيمي.
دروس عمومي رشته تجربي:
دروس عمومي براي تمام گروههاي آزمايشي يكسان است(شرايط انتخاب رشته تجربي در نهم). زبان و ادبيات فارسي با ضريب ۴ – زبان عربي با ضريب ۲ – فرهنگ و معارف اسلامي با ضريب ۳ – زبان خارجي با ضريب ۲ (انگليسي يا آلماني يا فرانسه يا روسي يا ايتاليايي). (دروس عمومي بر خلاف دروس تخصصي در كنكور سراسري تنها يك واحد دارند)
براي دريافت جدول انتخاب رشته ، هدايت تحصيلي و انتخاب رشته نهم، و دريافت راهنمايي ها و اطلاعات كامل درباره انتخاب رشته پايه نهم مي توانيد با مشاوران درخت دانش در تماس باشيد.
راههاي ارتباطي با كارشناسان و مشاوران درخت دانش شماره تماس: 9099072943
كانال تلگرام: http://t.me/derakhte-danesh
اينستاگرام: سامانه مشاوره تحصيلي درخت دانش
به اميد موفقيت داوطلبان پر تلاش ايران عزيز
برچسب: شرايط انتخاب رشته تجربي در نهم، چگونه انتخاب رشته كنيم، فرم هاي هدايت تحصيلي پايه نهم، سايت هدايت تحصيلي پايه نهم، با چه نمره هايي انتخاب رشته كنيم؟، هدايت تحصيلي و انتخاب رشته نهم به دهم، برگه هدايت تحصيلي و انتخاب رشته نهم به دهم،